1 Kennismaking

Geen plannen zonder een eerste kennismaking. In een verkennend gesprek met u en uw architect bespreken we uitgebreid uw bouwplannen. Daarna maken wij voor u een gedetailleerde offerte op. Wanneer u de offerte goedkeurt, gaan we van start!

2 Engineering

Op basis van uw definitieve bouwplannen maken wij een complete bouwstudie. Vervolgens ontwerpen we een gedetailleerde 3D schets van uw project waar in alle technieken en sanitaire voorzieningen worden getekend. Alle knelpunten worden vooraf uitgedokterd zodanig dat tijdens het plaatsen alles vlekkeloos verloopt.

3 Productie

Wanneer alles met de bouwheer en architect is overlopen en goedgekeurd, beginnen wij aan de productie van de massieve houtpanelen. Hierbij worden alle raam/deuropeningen op voorhand tot op de mm precies uitgesneden, alsook de nodige schachten voor elektrische bekabeling en sanitaire leidingen.

4 Plaatsing

Na productie worden de massieve houtpanelen getransporteerd naar de werf. Met een montagekraan worden deze geplaatst volgens het ontworpen plan.

5 Afwerking

Eens de ruwbouw woning wind en waterdicht is, heeft u de keuze om de  coördinatie van de binnen en buiten afwerking van uw project volledig door ons te laten uitvoeren of om samen te werken met derden.

Heeft u bouwplannen, wenst u meer info of een werfbezoek neem dan gerust contact op via deze link.

contacteer ons