Bezoek onze inspiratiewoning te Astene

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Debatten over de milieu- en klimaatproblematiek zijn heel actueel. De spreekwoordelijke baksteen in onze magen wordt alsmaar groener. Duurzaamheid is een hot topic. Meer en meer mensen willen immers duurzaam bouwen om zo de toekomst van onze planeet veilig te stellen. Koester jij ook duurzame bouwplannen?

Groen verhaal

Onze inspirerende kijkwoning in massief hout in Astene toont hoe een modulaire opbouw kan bijdragen tot een andere manier van bouwen waarbij duurzaamheid voorop staat. Het is een ruime en moderne gezinswoning opgebouwd in massief hout, omgeven door het groen. Open ruimtes en grote glaspartijen halen het licht naar binnen. Zo hou je contact met tuin en zwemvijver en loopt het interieur vloeiend over in de buitenruimte.Wist u dat ons massief houtbouwsysteem geschikt is om complexe en duurzame ontwerpen te reasliseren?De architecturale mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt zonder in te boeten aan kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Thema’s als duurzaamheid en circulariteit willen we zo vroeg mogelijk in het bouwproces meenemen.

“Ons concept steunt op meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector en een grondige expertise en
kennis van duurzame bouwtechnieken.”

Green match made in heaven

De bouwindustrie staat voor grote uitdagingen. Dit concept is het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector maar ook van onze expertise en kennis van duurzame bouwtechnieken. Als bouwonderneming willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen, oplossingen zoeken voor toekomstbestendig bouwen en innovatieve ideeën uitwisselen. Bouwen met hout heeft een absolute positieve impact op de klimaatproblematiek. Het is de ‘perfect match’.

Deze woning biedt veel ruimte en lichtinval waarbij de modernste technieken toegepast worden om een energiezuinige en milieuvriendelijke woning te bekomen.
Een perfect geïsoleerde bouwschil, zonnepanelen, een warmtepomp van de laatste generatie, een type D ventilatiesysteem, ... etc, zorgen voor een maximaal leefcomfort en minimale energiekosten en dit zonder het gebruik van fossiele brandstoffen.

Krachtlijnen van de inspiratiewoning in massief hout

  • Hout als bouwmateriaal

  • Veel aandacht naar de technische afwerking van de woning en de functionaliteit ervan

  • Intense wisselwerking tussen architectuur en natuur

  • Streekeigen materialen en bouwpartners

  • Een unieke vorm van duurzaam bouwen

Passen de momenten op de kalender u niet? Vraag dan hier een afspraak aan op een ander moment

Elk verhaal, elke droom, begint bij luisteren.Dat doen wij heel graag naar uw verhaal, Want uw bouw- of verbouwdroom wekt onze nieuwsgierigheid!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download gratis onze brochure

Indien u op de hoogte wenst te blijven van onze activiteiten kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief

U heeft bouwplannen?
Wij luisteren graag naar uw verhaal!

contacteer ons